pokali-medalje.si

Vaša košarica je prazna!

Nakupovalni portal pokali-medalje.si upravlja podjetje In media d.o.o., v nadaljnih besedilih ponudnik. Če obiščete naš nakupovalni portal ali preko njega kuoujete se morate strinjati s splošnimi pogoji poslovanja, zato jih skrbno preberite. 

PODATKI O PODJETJU:

PODJETJE: IN MEDIA d.o.o. 
SEDEŽ: VIPAVSKA CESTA 14, ROŽNA DOLINA, 5000 NOVA GORICA, SLOVENIJA 
ŠT. VPISA V SODNI REGISTER:1/02384/00 
MATIČNA ŠTEVILKA:5608635 
DAVČNA ŠTEVILKA: 74953222 
ID. ŠT. ZA DDV: SI74953222, SMO ZAVEZANCI ZA DDV. 
RAČUN/IBAN: SI56 0475 0000 0587 386 

e-pošta:  info@in-media.si | inmedia@siol.net

g: 040 738 430 | 041 626 798  
t: 05/ 333 27 96 | 05/ 333 27 97

 

1. CENE 
VSE CENE SO NAVEDENE V EUR IN VSEBUJEJO 22% DDV (ČE NI NAVEDENO DRUGAČE). CENE ZA POSAMEZNE ARTIKLE VELJAJO OB ODDAJI NAROČILA; V ČASU PRED IN PO TEM SE CENE LAHKO SPREMINJAJO. NA ARTIKLE, KI SO ŽE ZNIŽANI, V AKCIJI, DODATNI POPUSTI NISO MOŽNI. POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO.

2. NAČINI PLAČILA 
PONUDNIK OMOGOČA KUPCEM NASLEDNJE NAČINE PLAČILA:
- Z GOTOVINO OB PREVZEMU BLAGA, 
- PO PREDRAČUNU Z NAKAZILOM NA BANČNI RAČUN PONUDNIKA, 
- PO RAČUNU (samo pravne in fizične osebe s sklenjeno pogodbo s ponudnikom), 
KUPEC PREJME RAČUN NA PAPIRJU Z RAZVIDNIMI STROŠKI.

3. NAROČILO 
KO KUPEC POŠLJE NAROČILO PREJME OBVESTILO DA JE BILO NAROČILO UVRŠČENO V ČAKALNO VRSTO. V TEJ FAZI LAHKO KUPEC V ROKU DVEH UR PREKLIČE NAROČILO. PONUDNIK KUPCU POTRDI ALI ZAVRNE NAROČILO MAKSIMALNO V DVEH DELOVNIH DNEH. V TEM ČASU PONUDNIK PREVERI ALI JE BLAGO DOBAVLJIVO V RAZUMNEM ROKU. OB NAROČILU KUPEC PONUDNIKA OBVESTI O ŽELJENEM ROKU DOBAVE BLAGA. MOREBITNA KUPOPRODAJNA POGODBA MED PONUDNIKOM IN KUPCEM SE BO HRANILA NA SEDEŽU PODJETJA IN MEDIA d.o.o. 

4. POŠILJANJE BLAGA IN STROŠKI DOSTAVE 
PONUDNIK POŠLJE NAROČNIKU BLAGO PREKO POŠTE SLOVENIJE (ali z dostavljalcem po želji naročnika). PAVŠALNI STROŠEK DOSTAVE JE OBRAČUNAN NA PONUDBI oz. RAČUNU. PONUDNIK NAROČNIKA OBVESTI PO ELEKTRONSKI POŠTI ALI TELEFONSKO KDAJ JE BILA POŠILJKA ODPOSLANA. ČE KUPEC BLAGA NE PREJME V NEKAJ DNEH OD ODPOŠILJANJA, SE O TEM POZANIMA PRI DOSTAVLJALCU TER O TEM OBVESTI TUDI PONUDNIKA, KATERI POMAGA NAROČNIKU RAZISKATI OKOLIŠČINE. NAROČNIK JE DOLŽAN OB PREVZEMU PREVERITI NEPOŠKODOVANOST PAKETA IN BLAGA V NJEM; V PRIMERU POŠKODBE TO NEMUDOMA PRIJAVI DOSTAVLJALCU, KI O TEM NAPIŠE ZAPISNIK.

5. ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA 
NAROČENO BLAGO LAHKO VRNETE V (ORIGINALNI EMBALAŽI IN NEPOŠKODOVANO) VTRIDESETIH DNEH BREZ POJASNILA (BREZ NAVEDBE VZROKA). DENAR ZA VRNJENO BLAGO VAM BOMO VRNILI NAJKASNEJE V PETNAJSTIH DNEH OD VRNITVE BLAGA. STROŠKE, KI NASTANEJO OB VRNITVI IN STROŠKE DOSTAVE NE VRNEMO – NOSI JIH KUPEC. O NAMERAVANEM VRAČILU MORA KUPEC PISNO OBVESTITI PONUDNIKA V PETNAJSTIH DNEH OD PREJETJA BLAGA (LAHKO PO ELEKTRONSKI POŠTI). VRNJENO BLAGO MORA BITI NERABLJENO, NEPOŠKODOVANO IN V ORIGINALNI EMBALAŽI. VRAČILU MORA KUPEC PRILOŽITI TUDI KOPIJO RAČUNA. BLAGA, KI JE POSLANO Z ODKUPNINO, PONUDNIK NI DOLŽAN SPREJETI. ARTIKLE, KI SOPOTISKANI, GRAVIRANI ALI KAKO DRUGAČE NAREJENI PO MERI KUPCA NI MOGOČE VRNITI.

6. REKLAMACIJE 
ČE JE BLAGO, KI STE GA PREJELI NEUPORABNO ALI POŠKODOVANO, NAM GA LAHKO V PETNAJSTIH DNEH VRNETE. ČE JE MOGOČE GA BOMO ZAMENJALI V NASPROTNEM PRIMERU PA VRNILI DENAR. POŠILJKI MORA KUPEC PRILOŽITI KOPIJO RAČUNA, NATANČEN OPIS POŠKODBE OZ. NAPAKE NA ARTIKLU (ŠE BOLJE FOTOGRAFIJO). ČE UGOTOVIMO, DA JE NEUPORABNOST ARTIKLA OZ. POŠKODBA POSLEDICA VAŠEGA NEPRAVILNEGA RAVNANJA, VAM REKLAMACIJE NE BOMO PRIZNALI. 

7. GARANCIJA 
ARTIKLI IMAJO GARANCIJO, LE ČE JE TAKO NAVEDENO NA GARANCIJSKEM LISTU. GARANCIJA VELJA LE OB STRIKTNEM UPOŠTEVANJU NAVODIL NA GARANCIJSKEM LISTU. ROKI DO KATERIH GARANCIJA VELJA SO NAVEDENI NA GARANCIJSKEM LISTU OZ. RAČUNU. ČE IMA ARTIKEL GARANCIJO JE TO NAVEDENO V OPISU NA SPLETNI STRANI, ČE TE INFORMACIJE NI, POMENI, DA ARTIKEL GARANCIJE NIMA. 

8. PRAVICA DO ZASEBNOSTI 
VSI OSEBNI PODATKI SE BODO UPORABLJALI IZKLJUČNO ZA POŠILJANJE RAČUNOV, PONUDB, PROSPEKTOV, itd. OSEBNI PODATKI NE BODO PREDANI TRETJI OSEBI. 

9. KOMUNIKACIJA MED PONUDNIKOM IN UPORABNIKOM 
PONUDNIK LAHKO KOMUNICIRA Z UPORABNIKOM TELEFONSKO, PO ELEKTRONSKI POŠTI OZ. DRUGIH SREDSTEV ZA KOMUNICIRANJE NA DALJAVO, RAZEN ČE MU TO UPORABNIK PREPOVE. 

10. ODVEZA ODGOVORNOSTI 
VSE SLIKE IN FOTOGRAFIJE SO SIMBOLIČNE IN NE ZAGOTAVLJAJO LASTNOSTI IZDELKOV. DOBAVNI ROKI, CENE IN DRUGE INFORMACIJE SE VČASIH SPREMENIJO TAKO HITRO, DA PONUDNIK NE USPE AŽURIRATI VSEH PODATKOV. V TAKIH PRIMERIH BO PONUDNIK OBVESTIL KUPCA O VSEH SPREMEMBAH KASNEJE IN KUPCU OMOGOČIL PREKLIC NAROČILA OZ. MENJAVO IZDELKA ČE BO TO MOGOČE. 

11. PRITOŽBE 
UPORABNIKI SE LAHKO V PRIMERU TEŽAV OBRNEJO NA TEL.: 05/ 333 27 96 ALI PO ELEKTRONSKI POŠTI. PONUDNIK BO V PETNAJSTIH DNEH ODGOVORIL NA PRITOŽBO OZ. OBVESTIL UPORABNIKA KOLIKO ČASA BO PRITOŽBO OBRAVNAVAL. PONUDNIK SI BO PRIZADEVAL, DA SE MOREBITNI SPORI REŠIJO SPORAZUMNO V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU. ZA VSE SPORE JE PRISTOJNO SODIŠČE V NOVI GORICI, SLOVENIJA.

12. DOSTOPNOST ARTIKLOV 
NAČELOMA SO ARTIKLI DOSTOPNI V TREH DO SEDMIH DNEH. PONUDNIK SI PRIDRUŽUJE PRAVICO DA IZDELEK DOSTAVI V ROKU DEVEDESETIH DNI. ZA DOBAVNE ROKE POSAMEZNIH ARTIKLOV SE OBRNITE NA PRODAJALCE.

Pomoč?

Pokličite 040 738 430
ali pišite na inmedia@siol.net

 

fb-icon

Katalogi

  • NEUTRO_TROFEI_072dpi_Page_01

  • NEUTRO_COPPE_072dpi_Page_001