Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

nosilec za zastave “flag fix”

82,90  / enoto z 22% DDV

visokokakovosten srebrno mat prevlečen kovinski profil iz srebrno anodiziranega aluminija; vodoravno nastavljiv za popoln videz in napenjanje zastave. montaža na okrogle površine (svetilni stebri): samodejno a popolno prileganje zahvaljujoč zarezam na zadnji strani.

Šifra: FGF600 Oznake: , ,

popoln pritrdilni sistem za pravokotne promocijske zastave velikega formata, ki jih je mogoče pritrditi na zgradbe ali drogove javne razsvetljave, pa tudi za notranje prostore, kot so nakupovalna središča ali razstavne dvorane. razcepljeni zatič zaklene palico v stenski nosilec. inovativni horizontalni izravnalni sistem omogoča, da je zastava uravnotežena in vzdrževana pod napetostjo tudi v primeru nepravilnosti, pomanjkljivosti sten. vsi materiali so kakovostni in primerni tudi za zunanjo uporabo. karakteristike: moč vetra: 30-45 km/h; platno: (za zunanjo uporabo 110g/m² ) predvidena velikost: 600×2500 mm. grafika (banner) ni vključen.

Barva

kovinsko srebrna

Material

aluminij

Oznake

elegantno, hitro postavljeno, moderno, personalizacija

Primerno za

avla, B&B, banka, bar, bolnišnica, cvetličarna, galerija, gledališče, gostilna, hala, hotel, hranilnica, kmečki turizem, knjižnjica, muzej, razstava, restavracija, sejmišče, terasa, trgovina, zdravilišče, zdravstveni dom

Uporaba

moderni ambienti, notranji prostori, promocija, zastava, zunanji prostori

Vrsta izdelka

drog za zastave, zastava

Morda vam bo prav tako všeč…