Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

okvir za velike formate “monsterframe”

16,23 248,42  / enoto z 22% DDV

“monsterframe” je zložljiv sistem: ogrodje za maksi printe. absolutno najboljše, namenjeno oglaševalskim akcijam na velikih površinah. avantgardni dizajn in visoka kakovost najbolje opisujeta ta izjemno trden in trpežen izdelek.

“monsterframe” je zložljiv sistem: ogrodje za maksi printe. absolutno najboljše, namenjeno oglaševalskim akcijam na velikih površinah. ima preprost sistem za pritrjevanje potiskanih platen, transparentov iz raznih materialov. avantgardni dizajn in visoka kakovost najbolje opisujeta ta izjemno trden in trpežen izdelek. platno lahko pritrdi ali odstrani ena oseba, ne da bi bilo treba razstaviti konstrukcijo in brez posebnega orodja.
upoštevajte, da se pri zunanjih velikih formatih obremenitev vetra povečuje z višino in velikostjo okvirja eksponentno. poleg tega lahko nepravilni obrazi stavb povzročijo učinke dimnikov in višje obremenitve z vetrom kot ravne stene. na splošno mora vsaka aplikacija preveriti glede ustreznosti s strani osebja za montažo. niti proizvajalec niti proizvajalec ne jamčita ali sta odgovorna za nepravilno montažo in uporabo. vsi fleksibilni pritrdilni elementi (ekspanzijski in gumijasti kabel itd.) so obrabni deli in jih je treba redno nadzorovati. navedbo za pasico je treba strogo spoštovati.
za uporabo na zunanjih zunanjih okvirjih priporočamo mrežo z mrežo max. 250 g/m², s sistemskim angelram pvc pasom z 440 g/m². notranji okvirji z manjšimi dimenzijami so lahko opremljeni tudi s pvc materialom višjih gramatur.
za zunanje objekte upoštevajte in izračunajte vpliv sonca in toplote, (lahko vpliva na dolžino pasov) ter posledično vplivata na stabilnost. prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti, z veseljem vam bomo pomagali. grafika (banner) ni vključen.

na voljo:

profil1100, profil2100, profil3100, profil4100, profil5100, kotni konektor CORNER, t konektor-T, križni konektor-CROSS, nosilec-SUPPORT03, nosilec-SUPPORT01, gumbi-BUTTONS, elastika-EXPANDER

Barva

kovinsko srebrna

Material

aluminij

Oznake

hitro postavljeno, moderno, praktično

Primerno za

avla, banka, bolnišnica, galerija, gledališče, hala, hotel, hranilnica, knjižnjica, muzej, nakupovalni center, razstava, sejmišče, trgovina, zdravilišče, zdravstveni dom

Uporaba

promocija, stenski okvir, transparent, visokokakovostni printi, zunanji prostori

Vrsta izdelka

okvir, stensko reklamno stojalo

Morda vam bo prav tako všeč…