Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

zložljivo talno reklamno stojalo “real zip bianco” 4PQ

311,08  / enoto z 22% DDV

zložljivo reklamno stojalo “real zip bianco” – modni zip, s 4 prosojni polikarbonatni žepi s stranskimi ušesci (s katerimi preprečuje izpadanje in prepogibanje posameznih listov); z urejeno, stabilno in čvrsto strukturo. ergonomski stranski profili v eloksiranem aluminiju in premišljeno zasnovana sestava vam omogočajo, da udobno jemljete razstavljene kataloge. vidno in nazorno prikaže vaše sporočila oz. logo podjetja na “nogi” stojala. spodnja prednja plošča je idealna  za prilagajanje s tiskom na pvc folije.

Šifra: RZ4WE Oznake: , ,

zložljivo reklamno stojalo “real zip bianco” – modni zip, s 4 prosojni polikarbonatni žepi s stranskimi ušesci (s katerimi preprečuje izpadanje in prepogibanje posameznih listov); z urejeno, stabilno in čvrsto strukturo. ergonomski stranski profili v eloksiranem aluminiju in premišljeno zasnovana sestava vam omogočajo, da udobno jemljete razstavljene kataloge. vidno in nazorno prikaže vaše sporočila oz. logo podjetja na “nogi” stojala. prednji “okvir” pixquick A4 omogoča pogosto menjavo vaših reklamnih sporočil.

Barva

bela, prozorna

Primerno za

izobraževalne ustanove, javne ustanove, nakupovalni center, razstavni salon, sejmišče

Uporaba

brošure, deplijani, katalogi, letaki, moderni ambienti, notranji prostori, oglaševanje, predstavitve, promocija, prospekti, revije, samostoječe, zgibanke

Vrsta izdelka

samostoječe reklamno stojalo, talno reklamno stojalo, zložljivo reklamno stojalo

Morda vam bo prav tako všeč…