Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

zložljivo talno reklamno stojalo “smart zip” za brošure

385,50  / enoto z 22% DDV

zložljivo talno reklamno stojalo “smart zip” , s štirimi žepi za reklamni material formata A5, je enostaven za uporabo in praktičen. žepi so iz prozornega in proti udarcem odpornega akrila. možnost personalizacije v “nogi” stojala je še posebej genialna: naš printano pasico zataknemo v zgornji profil in v spodnjega, nategnemo, fiksiramo – in to je to. banner/papir je vključen, vendar lahko uporabite kateri koli drug material debeline med 0,2 in 0,7 mm, za zelo osebno, personalizirano različico. pa še: transportna torba “trolley travelling bag”  in transportna torba “small travelling bag”

zložljivo talno reklamno stojalo “smart zip” , s štirimi žepi za reklamni material formata A5, je enostaven za uporabo in praktičen. žepi so iz prozornega in proti udarcem odpornega akrila. možnost personalizacije v “nogi” stojala je še posebej genialna: naš printano pasico zataknemo v zgornji profil in v spodnjega, nategnemo, fiksiramo – in to je to. banner/papir je vključen, vendar lahko uporabite kateri koli drug material debeline med 0,2 in 0,7 mm, za zelo osebno, personalizirano različico.

Barva

kovinsko srebrna, prozorna

Material

akril, aluminij

Primerno za

izobraževalne ustanove, javne ustanove, knjižnjica, nakupovalni center, razstavni salon, sejmišče, športni objekti

Uporaba

brošure, deplijani, informacije, katalogi, letaki, notranji prostori, oglaševanje, predstavitve, promocija, prospekti, samostoječe

Vrsta izdelka

samostoječe reklamno stojalo, talno reklamno stojalo, zložljivo reklamno stojalo

Morda vam bo prav tako všeč…