Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

Prikaz vseh 5 rezultatov

Filtriraj»
 • pregradni sistem s stebrički “tex wall”

  283,69 720,68  / enoto z 22% DDV

  pametna kombinacija med upravljanjem čakalne vrste in oglasnim prostorom. dodana vrednost usmerjanju toka množic je digitalni tisk. uporaben tudi kot pregrada za večanje razdalj med osebami. pritrdite vpenjalne profile na stebre, dodate transparent z žepi in že imate odlično oglasno površino.

 • stebrički s trakom “stopper master alu”

  242,01  / enoto z 22% DDV

  4-smerni mehanizem s centrifugalno zavoro za nadzorovan umik traku, trak, ki je odporen na gubanje in umazanijo, podnožje s prašno lakirano jekleno utežno ploščo s pokrovom in proti zdrsne blazinice so skupek tega kar potrebuje najboljši stebriček.

 • talno reklamno stojalo “bag soistes”

  320,01  / enoto z 22% DDV

  rešitev za vsak razstavni, prodajni prostor; za vse kar bi lahko bilo ali bi moralo biti obešeno: tako reklamne vrečke, promocijski ovratni trakovi kot  slušalke, verižice, … s stojalom “bag soistes” ne boste zgrešili; višina 2 stranskih okroglih nosilcev je nastavljiva na centralnem profilu (utor). dvostranski žep na vrhu strukture vam omogoča enostavno oglaševanje, prilagajanje stojala vašim potrebam.

 • talno reklamno stojalo “palo soistes” za brošure

  528,38  / enoto z 22% DDV

  zahvaljujoč stojalu palo vam bo na voljo samonosilni razstavni promotor z 8 policami formata A4. akrilne police so nastavljive po višini in z možnostjo štiri stopenjskega nagiba. ali boste razstavili posamezne liste ali kataloge, v vsakem primeru bo z elegantnih polic bo vaš promocijski material vedno odlično izstopal.

 • zložljivi stebrički “tempaline”

  44,51 221,77  / enoto z 22% DDV

  pregradni stebrički “tempaline” so vaš sistem usmerjanja in upravljanja čakalnih vrst, ki je uporaben tako na prostem kot v zaprtih prostorih. priporočljiv za začasno uporabo pred vhodi, pred blagajnami, okenci kot tudi za omejevanje dostopa v primeru izrednih del, vzdrževalnih del, čiščenja kot tudi med gasilskimi ali reševalnimi intervencijami – za omejevanje prehodovna voljo: srebrna mat/črna + moder trak | srebrna mat/črna + rdeče-bel trak | srebrna mat, črna + rumeno-črn trak