Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

Prikaz vseh 3 rezultatov

Filtriraj»
 • samostoječe A-stojalo “passboard” za panele

  72,93  / enoto z 22% DDV

  zložljiva konstrukcija passboard; zložljiva konstrukcija iz srebrnega anodiziranega aluminija; praktično, robustno a obenem lahko in elegantno A-stojalo za obojestranski prikaz oglasnih panelov. passboard se hitro “raztegne”, preprosto vstavite reklamni plošči in tukaj je ekonomična in mobilna promocijska tabla za notranjo in zunanjo uporabo.

 • zložljivo talno reklamno stojalo “realbig zip” za kataloge

  489,68  / enoto z 22% DDV

  zložljivo reklamno stojalo “realbig zip”, ko potrebujete veliko prostora za vaš reklamni material a vendar morate to storiti hitro in enostavno? reklamno stojalo “realbig zip” je rešitev, ki vam ponuja 8 katalogom primernih žepov za format A4 – (brizgan polikarbonat), odporen na udarce in odporen na UV žarke. žepi so opremljeni s praktičnimi stranskimi ušesci – s katerimi preprečuje izpadanje in prepogibanje posameznih listov medtem ko je osnova stabilnost razstavljavca. nasvet: uporabite real zip tudi za letake, brošure, zgibanke…

 • zložljivo talno reklamno stojalo “smart zip” za brošure

  385,50  / enoto z 22% DDV

  zložljivo talno reklamno stojalo “smart zip” , s štirimi žepi za reklamni material formata A5, je enostaven za uporabo in praktičen. žepi so iz prozornega in proti udarcem odpornega akrila. možnost personalizacije v “nogi” stojala je še posebej genialna: naš printano pasico zataknemo v zgornji profil in v spodnjega, nategnemo, fiksiramo – in to je to. banner/papir je vključen, vendar lahko uporabite kateri koli drug material debeline med 0,2 in 0,7 mm, za zelo osebno, personalizirano različico. pa še: transportna torba “trolley travelling bag”  in transportna torba “small travelling bag”