Skoči na vsebino
123_pasice_pokali-medalje_03
123_pasice_pokali-medalje_02
123_pasice_pokali-medalje_01
previous arrow
next arrow

Prikaz vseh 3 rezultatov

Filtriraj»
 • zložljivo talno reklamno stojalo “real zip bianco” 4PQ

  311,08  / enoto z 22% DDV

  zložljivo reklamno stojalo “real zip bianco” – modni zip, s 4 prosojni polikarbonatni žepi s stranskimi ušesci (s katerimi preprečuje izpadanje in prepogibanje posameznih listov); z urejeno, stabilno in čvrsto strukturo. ergonomski stranski profili v eloksiranem aluminiju in premišljeno zasnovana sestava vam omogočajo, da udobno jemljete razstavljene kataloge. vidno in nazorno prikaže vaše sporočila oz. logo podjetja na “nogi” stojala. spodnja prednja plošča je idealna  za prilagajanje s tiskom na pvc folije.

 • zložljivo talno reklamno stojalo “real zip black”

  281,31  / enoto z 22% DDV

  zložljivo reklamno stojalo “real zip black” je prva izbira za stranke, ki iščejo nizko proračunski in visokokakovostni izdelek. kovinsko in polikarbonatno stojalo je zelo stabilno in praktično. varno ga prenašamo zaradi integriranega ročaja, kompaktnosti – tudi ko je opremljen s katalogi, brošurami… 4 žepi formata A4, za brošure, kataloge;

 • zložljivo talno reklamno stojalo “real zip silver 4PQ”

  340,84  / enoto z 22% DDV

  zložljivo reklamno stojalo real zip – naš prvotni zip, najvišji v kakovosti; 4 prosojni polikarbonatni žepi s stranskimi ušesci (s katerimi preprečuje izpadanje in prepogibanje posameznih listov) z urejenim, stabilnim in čvrstim izgledom. ergonomske stranski profili in oblikovana sestava vam omogočajo, da udobno vzamete razstavljene tiskovine. prednji “okvir” pixquick (na nogi stojala) omogoča pogosto menjavo vaših reklamnih sporočil A4, ki jih sami natisnete.